MANİSA / AHMETLİ - Alahıdır Ortaokulu

Alahıdır Ortaokulu

Alahıdır Köyü / AHMETLİ
Vizyon
ALAHIDIR ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
ALAHIDIR ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2013-2014 eğitim öğretim yılının başından itibaren başarılar: 29 Ekim Şiir Yarışması birinciliği(Ayşegül ARPAT, 7/A) 10 Kasım Şiir Yarışması üçüncülüğü (Esra YEL, 7/A)
Rehber Öğretmen :
Derslik :4<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Ders Başlangıç : 08:40 11:55 Öğle Arası : 11:55 12:55 Ders Bitiş : 12:55 15:15
Kalofifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Köy, İzmir-Uşak yolundan 2 km içerdedir. Köyün servisi yoktur. Köylüler kendi araçlarıyla ilçeye ya da diğer yerlere gidip gelmektedir. Öğretmenler ise kendi araçlarıyla okula gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Ahmetli’nin en büyük ve en gelişmiş köyüdür. Toplam nüfusu 1.320 kişidir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Tarım ürünlerinden en çok, üzüm, zeytin, tütün ve çilek yetiştirilmektedir. Köyde, Akdeniz iklimi görülmektedir.
İle 52 km, ilçeye 6 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri